Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Cikkek, hírek - üzemanyag csökkentés képes leírás - Üzemanyag csökkentés.tlap.hu
részletek »

Cikkek, hírek - üzemanyag csökkentés - Üzemanyag csökkentés.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: uzemanyagcsokkentes.tlap.hu » Cikkek, hírek - üzemanyag csökkentés
Keresés
Találatok száma - 20 db
Alternatív energia

Alternatív energia

Naponta többször frissülő híreket olvashatnak az olvasók hazánkról és külföldön megjelenő legfrissebb anyagokról. Manapság egyre többet hallunk a megújuló energiák szerepéről. Valóban fontos, hogy a ma épített családi házak már tartalmazzanak megújuló technológiát.

Bioetanollal olcsóbb

Bioetanollal olcsóbb

Szerda reggelenként a járművezetők jelentős része szörnyű migrénnel ébred az utóbbi években és ezt a fejfájást közvetett úton ugyan, de a nem autózó lakosság is megérzi, mert hétről-hétre kúsznak felfelé az üzemanyagárak, de hol a vége - tehető fel joggal a kérdés. Nos a KB Autoteam Kft. autószervize fájdalomcsillapításra azt javasolja, próbálják ki a bioetanol, más néven az E-85-ös üzemanyagot!

Bioüzemanyag - üzemanyag csökkentés

Bioüzemanyag - üzemanyag csökkentés

A motorsport is fellépett a jobb üzemanyag-hatékonyság érdekében, három versenycsapatot nyerve meg az alternatív technikák teszteléséhez. A Taurus csapat a tizedik helyen, a Nasamax a tizenhetediken zárta a maratoni versenyt. A Motorsport Fejlesztési Tanács a csapatoktól 140.000 angol fontért technikai adatokat vásárol a teljesítményről, valamint ezáltal segítik meggyőzni a piacot az alternatív üzemanyagok életképességéről.

Chiptuning

Chiptuning

Minden ami a Chiptuningal kapcsolatos. A Chiptuning egyfajta motor tuning, de sokkal több ennél. A Chiptuning egyszerre jár, teljesítménynövekedéssel de ennek ellenére fogyasztás csökkentéssel is. Itt minden olyan tuti linket megtalálsz, ami érdekelhet a Chiptuning témakörben, legyen szó forgalmazókról, teljesítmény adatokról vagy akár leírásokról vagy fórum témákról! Chiptuning - az optimális működésről és fogyasztáscsökkentésről, annak lehetőségeiről adunk átfogó tájékoztatást. A legfontosabb információk helye.

Fogyasztáscsökkentő csodák

Fogyasztáscsökkentő csodák

Fújjuk fel a kereket és le a tetőcsomagtartóval: kicsit unjuk a hasznos és érvényes, de ezerszer hallott fogyasztáscsökkentési ötleteket. Kerestünk néhány másikat, mert a benzin már soha többé nem lesz olcsó, a gázolaj áráról pedig jobb nem is beszélni.

Ford

Ford

Vajon mennyivel drágább és gyorsabb sportosan vezetni és száguldani, mint lassabban, de kevesebb pénzből megtenni ugyanazt az utat? A méréshez a Sopron és Budapest közötti jó 200 kilométeres utat választottuk, amit elsőként igen gyorsan, visszafelé pedig ráérősen tettünk meg.

Hazai bioetanol gyártás

Hazai bioetanol gyártás

A hazai etanolipar minden érintettjének - ipari és mezőgazdasági, állattenyésztési szakemberek részvételével rendezett konferenciát a Magyar Bioetanol Szövetség. Az eseményen felszólaló vezetők - például Jakab István, MAGOSZ elnök, Dr. Németh Antal, a Vágóállat és Hús Terméktanács és Szakmaközi Szervezet elnöke - egyetértettek abban, hogy a magyar mezőgazdaságban újra munkahelyeket teremtő bioetanol gyártás társtermékei valódi megoldást jelenthetnek a takarmányimport csökkentésében.

Hibrid autó hírek

Hibrid autó hírek

A Honda után a Toyota is készített kisautót hibrid-hajtással. A Yaris Hybrid fogyasztását 3,5 literre ígéri a gyár, ami igazán impozáns, ha figyelembe vesszük a cipelt súlytöbbletet és azt a tényt, hogy a kocsi használata semmilyen kompromisszumot nem követel a normál változatokhoz képest. Az Autogram legfrissebb adásából kiderül, miként szerepel hazai utakon a kisautó.

Hidrogénautók blog

Hidrogénautók blog

Ez az oldal a hidrogén üzemű autókkal kapcsolatos hírek kibeszélésére jött létre... Mindenki bátran nyilvánítson véleményt. Ha a témához kapcsolódó cikket találtok, kérem jelezzetek nekem a hidrogenautok@g-art.hu címen!

Hirdetés
Így csökkentheti üzemanyagát

Így csökkentheti üzemanyagát

Az egyre növekvő üzemanyagárak ellen csak egy módon lehet védekezni: takarékoskodunk az üzemanyaggal. Néhány egyszerű változtatással akár literekkel is csökkenthetjuk egy benzines vagy gázolajos autó átlagfogyasztását.

Így olcsó az autózás - teszt

Így olcsó az autózás - teszt

Majdnem összeverekedtünk, amikor megláttuk a Malévtól visszavett napszívta Fabiát. Ki tesztelje az alapmotoros, elgázosított, fapadosnál is szerényebb felszereltségű csapatszállítót? És vajon milyen lesz, bő harmincezer kemény, kifutópályás kilométer után? Egyáltalán, mikor láttunk utoljára tesztautóban elöl kurblis ablakot? Kitéptem a kulcsot a többiek kezéből, és kiszabadítottam Ferihegy rabját

Környezettudatos közlekedés

Környezettudatos közlekedés

Rendkívül fontos megválasztani, hogy mivel, és hogyan közlekedünk, mert csak a tudatos energiafelhasználással vagyunk képesek megőrizni bolygónk jelenlegi állapotát. A bioenergia, mint például a bioetanol, biodízel és biogáz kiváló alternatíva a fosszilis energiahordozók kikerülésére. A portálon tájékozódhat a legfrissebb környezetvédelemmel kapcsolatos hírekkel. Annak érdekében, hogy az elméleti ismeretek mellett a megvalósításában is segítséget nyújthassunk olvasóinknak, szakértőink állnak rendelkezésre a felmerülő kérdések megválaszolásában.

Megadóztatják az elektromos autókat

Megadóztatják az elektromos autókat

Washington államban arról döntöttek, hogy 2013. február elsejétől az akkumulátoros-elektromos autók tulajdonosainak évi 100 dolláros (22 ezer forint) adót kell fizetniük az útalapba, minden évben a regisztráció megújításakor.

Megfogjuk az utolsó cseppet is!

Megfogjuk az utolsó cseppet is!

Legalább olyan régi a vita, mint a benzines-dízel kérdés. Mi a jobb, üresbe tenni a váltót, vagy egyszerűen csak felemelni a jobb lábunkat, hadd lassítson a motorfék? Aki azonnal rávágja a tutit, nem gondolta végig a kérdést. Ha egyértelmű lenne, nem is lennének hitviták.

Mitsubishi

Mitsubishi

Svájci pilóta segítségével ezúttal egy fogyasztási teszten csillogtatta meg képességeit a Mitsubishi világújdonságként hozott, változó szelepvezérlésű turbódízele. Minden jármű esetén elismerésre méltó, ha sofőrje apasztani tudja fogyasztását, netán a gyárilag laborkörülmények között meghatározott étvágy alá tud menni.

Mopedautó

Mopedautó

Törvény szerinti besorolása segédmotor-kerékpár, vagyis kategóriáját tekintve megegyezik egy robogóval, bár külcsín, belbecs és biztonság tekintetében messze felülmúlja azt. Egyesíti az autó kényelmét és biztonságát a segéd-motorkerékpár költséghatékonyságával és praktikumával. Cégünk a francia Ligier gyár mopedautóinak, valamint quadjainak értékesítésével foglalkozik, továbbá Ligier és egyéb márkájú mopedautók alkatrészellátását és szervizelését végzi.

Opel Corsa

Opel Corsa

A megjelenése óta eltelt öt évben 26%-kal csökkent a Corsa ecoFLEX fogyasztása és CO2-kibocsátása, miközben teljesítménye ugyanennyivel emelkedett. Változó nyomást előállító olajpumpa, alacsony viszkozitású váltóolaj és átprogramozott motorvezérlés segítségével az Opel még tovább csökkentette eddig is kiemelkedően takarékos 1,3 literes dízelmotorjának fogyasztását.

Tuti menü