Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Elektromos autók - üzemanyag csökkentés képes leírás - Üzemanyag csökkentés.tlap.hu
részletek »

Elektromos autók - üzemanyag csökkentés - Üzemanyag csökkentés.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: uzemanyagcsokkentes.tlap.hu » Elektromos autók - üzemanyag csökkentés
Keresés
Találatok száma - 10 db
Aptera

Aptera

Do you know the gadget geek on your block? How about the die-hard car nut? Well, at Aptera we have both...and everything in between. We have gone to great lengths to find visionaries, innovators and disruptors. This team blends auto industry experience with the indomitable spirit of the tech sector. The upshot is a culture of doers -- people who chase the impossible as their next conquest. That sense invincibility and an unwavering sense of partnership is what makes Aptera the next great tech company.

Blue Sky Design

Blue Sky Design

Blue Sky Design LLC assists small manufacturers, investors and entrepreneurs in the design development of products in order to make them more functional, attractive and manufacturable. We are attracted to products that are environmentally responsible and useful to the livability of local community. They should be simple, affordable, and practical innovations or applications that are useful, entertaining or educational. Our specialty is light transportation vehicles for personal use.

Elektromos Bentley

Elektromos Bentley

Tom Dixon elkötelezett környezetvédőként számos radikális és meglepő fejlesztést kidolgozott már munkássága során. Legújabb a koncepciója az 1949 Mk VI Bentley elektromos verzióját valósította meg. Ezúton közölte üzenetét, miszerint az általa elképzelt jövőben az emberek vállalják a felelősséget a személyes közlekedésükért, környezetkímélő gépjárművekhez ragaszkodva.

Elektromos töltőállomásokkal a környezet megóvásáért

Elektromos töltőállomásokkal a környezet megóvásáért

Káros anyagok kibocsátásának csökkentése érdekében jöttek létre az elektromos autók. Mely járművek segítségével az üzem anyagok felhasznált mennyisége is jelentősen csökkenhetne. Ezek működéséhez szükséges falra szerelhető elektromos töltőállomásokat forgalmaz a Greenetik Retail Kft. Az környezet védelme érdekében kifejlesztett eszközökben, és a hasonló kérdésekben is készséggel állnak rendelkezésre az érdeklődők számára. A szakképzett csapat továbbá foglalkozik napkollektorok üzembe helyezésével is.

Ki ölte meg az elektromos autót?

Ki ölte meg az elektromos autót?

1990-ben az USA a Clinton kormány alatt kibocsát egy programot mely szerint csökkenteni kell a kipufogógáz kibocsátását és elindítja a zero kipufogógáz programját mely szerint olyan autókat kellet volna fejleszteni az autógyáraknak melyeknek nincs kipufogógáza. Főleg bizonyos államokra vonatkozott ez. A General Motors 1996 ban le is gyártotta az EV1 nevű tiszta elektromos autóját mely hatótávolsága 100km később új akkumulátorokkal 190km hatótávolságú volt. Végsebessége 120-130km/h, mert le volt korlátozva.

Nissan Pivo 2

Nissan Pivo 2

It's adorable, it's blue - no, wait, it's adorable and blue! It's the Pivo 2, complete with robotic agent and powered by Lithium-ion batteries. Now, when we first revealed the new Pivo 2 concept car this morning, we saw it as nothing more than a more bubbly version of the old Pivo.

Tesla

Tesla

TESLA MOTORS was founded in 2003 by a group of intrepid Silicon Valley engineers who set out to prove that electric vehicles could be awesome. Tesla makes the best electric cars and electric powertrains in the world. Tesla technology offers the most efficient path to a sustainable energy future. No hybrids. No hydrogen. No hype.

Tesla Roadster

Tesla Roadster

A Cadillac Eldorado volt az első, aztán a BMW Z3, aztán a Diablo, aztán a Miura, aztán az első generációs MX-5, aztán a Zonda F, aztán megint a Miura, árban egytől kétszáz millió forintig, de még gondolatban sem igen nyúltam a pénztárcám felé soha. Csak a nyűgöt láttam, az értelmetlen hülyeséget. Nagyvárosban lakom, jólszabott tömegközlekedéssel, az interneten élek, minek nekem autó? De hétfő óta minden megváltozott. Tesla Roadsternek hívják és jelentem, szerelmes vagyok, fülig.

Villanyautó - üzemanyag csökkentés

Villanyautó - üzemanyag csökkentés

A benzines vagy dízel autónkat átalakíthatjuk elektromos meghajtásúvá, azaz villanyautóvá. Ehhez sokkal több mindent kell tennünk, mintha azt 'csak' vízmeghajtásúvá alakítanánk át, viszont az egyik legnagyobb problémát, azaz a rozsdásodást ezzel egy csapásra megoldottuk, továbbá számos nagyszerű előnyhöz is jutunk: nem kell többé a fagyállóval vesződni, nincs hűtőfolyadék, nincs olajcsere, a motortér állandóan tiszta marad, szinte zajtalanul jár az autónk és egyáltalán nem szennyezi a környezetét.

Hirdetés
Villanyverdák

Villanyverdák

Az elektromos autó (villanyautó) egy a belsőégésű motor helyett villanymotort és motorvezérlőt használó, alternatív hajtású jármű. Az elektromos energiát általában akkumulátorból nyeri, amelyek legtöbbször újratölthető akkumulátorok. Más újratölthető elektromos autók (ultrakapacitásnak is nevezett) szuperkondenzátorban, vagy lendkerékben tárolják az elektromosságot. Azokat az autókat, amik elektromotort és más típusú motort is használnak, hibridautónak nevezzük, és nem tekintjük teljesen elektromos járműveknek, mert azok csak töltéstároló-üzemmódban üzemelnek. Az akkumulátorral ellátott hibridautók közül azokat, amelyek akkumulátorait kivéve fel lehet tölteni, hálózatról tölthető hibridnek nevezzük, és a teljesen elektromos autókat akkumulátoros elektromos autónak, amíg azok töltés-kisütő üzemmódban vannak. Az elektromos járművek lehetnek autók, könnyű teherautók, vagy lassú járművek.

Tuti menü