Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Flottakövetés, flottakezelés képes leírás - Üzemanyag csökkentés.tlap.hu
részletek »

Flottakövetés, flottakezelés - Üzemanyag csökkentés.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: uzemanyagcsokkentes.tlap.hu » Flottakövetés, flottakezelés
Keresés
Találatok száma - 25 db
Autópark

Autópark

Vállalati szinten gépjárművet üzemeltetni minden esetben bonyolult adminisztrációt, többletköltséget, valamint az adott cég fő tevékenységi körétől távol eső problémák kezelését jelenti. Ez fokozottan igaz nagyobb darabszámú jármű üzemben tartása esetén. Ennek megoldásra jelent megoldást a világszerte már több évtizede bevált gyakorlat, hogy a vállalatok - nagyságtól függetlenül - járműparkjuk beszerzését, finanszírozását és üzemeltetését professzionális flottakezelőre bízzák (outsourcing).

Eurofleet

Eurofleet

Az EuroFleet Gépjármű Flottakezelő Zrt. honlapján. Oldalunkon hasznos információkat talál, melyek megkönnyítik döntéseit gépjármű parkjával kapcsolatosan. Vegye fel velünk a kapcsolatot, segítségünkkel optimális megoldást talál járműparkja üzemeltetésre!

Euromotors

Euromotors

Cégünk harmadik pillére a gépkocsik rövid, illetve hosszú távú bérbeadásával foglakozik, mely az egy napos gépjármű bérlettől a teljes körű, minden igényt kielégítő flottakezelési szolgáltatásig terjed. Szolgáltatásainkkal mentesítjük partnereinket a gépjárműpark kezelés terhei alól, szakértő tanácsadóként segítünk megtalálni a legoptimálisabb beruházási, finanszírozási, adminisztrációs megoldásokat. Szerződéses partnereink révén országszerte 42 szervizponttal állunk flottapartnereink rendelkezésére. Az EuroMotors Flotta kiemelkedően költséghatékony és professzionális flottakezelési szolgáltatási révén büszkék vagyunk arra, hogy elégedet ügyfeleink között tudhatjuk a Waberer's International Zrt.-t vagy a Raiffeisen Bankot.

Fleet Concept

Fleet Concept

A FleetConcept személy- és haszongépjárművek bérbeadásával és flottakezelésével foglalkozik. Meghatározóan tartós bérlet formájában biztosítjuk gépjárműveinket az Ügyfeleink számára és leginkább 1 - 4 évig terjedő futamidőkre.

Flexfeet

Flexfeet

Flottakezelési szolgáltatásaink célja, hogy levegyük Ügyfeleink válláról az autópark üzemeltetésével kapcsolatos összes terhet azért, hogy Ügyfeleink a fő tevékenységükre koncentrálhassanak. Banki tulajdonban lévő multinacionális flottakezelő cégeknél szerzett többéves tapasztalatunk, tulajdonosi szemléletünk valamint a kis- és középvállalkozás nyújtotta flexibilitásunk garantálja, hogy Önnek csak vezetnie kell a többi a mi dolgunk. FlexFleet, a megbízható és rugalmas megoldás.

Flotta autó előnyökkel

Flotta autó előnyökkel

Szüksége lenne egy megbízható lízing autóra, vagy egyszerre többre is? Segítségünkkel ez nem lehet akadály! Szolgáltatásaink között személyre szabható és megfizethető tartós bérleti konstrukciókat talál. Tájékozódjon az operatív lízing feltételeiről, előnyeiről weboldalunkon keresztül és döntsön a tervezhető, fix költségek mellett! Céges autó lízing rugalmas futamidővel, akár azonnali elbírálással a Bara Autóparknál. Tudjon meg többet ennek részleteiről elérhetőségeink egyikén! Számítunk az Ön megkeresésére is!

Flottakezelés teljeskörű ügyintézéssel

Flottakezelés teljeskörű ügyintézéssel

Céges autóbérlés Budapesten és országszerte, önerő nélkül! Rendkívül kedvező bérleti díjak, alacsony kaució és átfogó, full-service autókölcsönzési szolgáltatások: a beüzemeléstől a szervizen keresztül, az autó eladásáig minden elképzelhető járulékos teendőt átvállalunk (egyetlen költség fejében), hogy Önnek csakis a vezetéssel kelljen foglalkoznia. Naprakész autóparkkal és rugalmas szerződési feltételekkel várjuk Kedves Partnereinket! Vegye igénybe flottakezelési szolgáltatásunkat, ha több gépjárművet szeretne tartós bérletbe vonni.

Flottauto Lízing és Autópark-kezelő

Flottauto Lízing és Autópark-kezelő

Cégautó és flottakezelés cégeknek, akiknek ugyan nincs 100 autójuk, de szeretnék, hogy a szervizek, biztosítók és autókereskedések úgy bánjanak velük, mintha annyi lenne. Cégautó választás csapdák nélkül.

Hertz Lease

Hertz Lease

A Hertz a világ vezető autókölcsönző szervezete. Több mint 80 éve alapított cégünk ma már majd 160 országban, több mint 7000 kirendeltségen működik. A Hertz Worldwide Operation Centers 40 millió telefonhívást kezel, és évente 30 millió foglalást bonyolít le. A Hertz Lease a Hertz globális hálózatának részeként rengeteg tapasztalatot szerzett a személyre szabott flotta megoldások területén világszerte. Több mint 50000 autót menedzselünk Európában beleértve a flotta szervezéssel kapcsolatos termékek teljes skáláját. Az ügyfeleink között számos, az üzleti szféra különféle területein működő multinacionális céget tudhatunk.

Hirdetés
Lease Plan

Lease Plan

Ez az ígéret, amit ügyfeleinknek teszünk, arra sarkall bennünket, hogy folyamatosan keressük a hatékonyabb ügyfél támogatási lehetőségeket. Célunk, hogy nap, mint nap könnyítsük a flottaüzemeltetéshez kapcsolódó feladatok elvégzését. Olyan megoldásokat és szolgáltatásokat kínálunk, amelyek egy világviszonylatban is piacvezető flotta- és gépjárműkezelő vállalattól elvárhatók.

Lombard

Lombard

A Lombard története 1991 végén kezdődött, amikor négy magánszemély megalapította a Társaság jogelődjét. Ma már országosan 15 irodával és 2 telephelyen állunk Ügyfeleink rendelkezésére. Az elmúlt évek során többször került sor törzstőke-emelésre és a külföldi befektetők megjelenése óta többször módosult a tulajdonosi struktúra is. A jelenlegi tulajdonosi struktúra alapján a német VR-Leasing AG 92 százalékos, az osztrák VB Leasing pedig 8 százalékos részesedéssel tulajdonosa a Lombard Lízing Csoportnak. A VR Leasing AG (a német Volksbank és Raiffeisen Bank csoport tagja) egyike a vezető európai márkafüggetlen lízingcégeinek.

Magánflotta - üzemanyag csökkentés

Magánflotta - üzemanyag csökkentés

A MOL Green Kártya egy előre feltölthető üzemanyagkártya, mellyel a Magánflotta ügyfelei a MOL magyarországi teljes törzskúthálózatában* tankolhatnak 5 Ft/liter kedvezménnyel. MOL - Magánflotta Green Card típusú üzemanyagkártyát csak a Magánflotta ügyfelei jogosultak használni illetve ilyen kártyát csak a Magánflotta ügyfelei tudnak igényelni. Amennyiben ön már ügyfelünk, az elektronikus kártyaigénylést az alábbi gombra kattintva indíthatja.

Mennyit spórolhat meg járműkövetéssel?

Mennyit spórolhat meg járműkövetéssel?

Mi is a flottakövetés? Nagyon sok hivatalos megfogalmazás van, de nézzük kicsit más szemszögből. A flottakövetés a flottával rendelkező cégek életében a flottaköltségek kordában tartásának az elengedhetetlen eszköze. Lehet szeretni,- és általában a sofőrök nem is szeretik- vagy nem szeretni, de ami biztos, nem lehet teljes a költségcsökkentés nélküle. Az összes felesleges flottaüzemeltetési költséget ki lehet szűrni vele. Egy sikeres gépjárműflottával rendelkező vállalkozó ma már rég nem a fűnyíró elvű költségcsökkentést használja, hanem a nem indokolt költségek megszüntetése a cél.

Nelson Flottalízing Kft

Nelson Flottalízing Kft

Mit jelent a flottakezelés? A flottakezelés egy olyan szolgáltatási csomag, mely magában foglalja a jármű finanszírozását (tartós bérlet) és az üzemeltetését. A flottakezelés különböző szintű és tartalmú szolgáltatási csomagjainak közös jellemzője az, hogy a gépjárművekkel kapcsolatos tevékenységek alól a bérbevevő (vevő) mentesül, a kiszervezés összes előnye jelentkezik vállalkozásánál. A flottakezelő munkatársai szakértői a járművekkel kapcsolatos üzemeltetésnek és finanszírozásnak. A költséghatékony autópark kezelés során számunkra nagyon fontos az egyedi ügyféligény szem előtt tartása.

New Duett Kft

New Duett Kft

A vagyonvédelmi szolgáltatás az elérhető legnagyobb biztonságot nyújtja a jármű és rakománya számára. A Webbase szolgáltatás a gépjárműparkkal rendelkező ügyfeleink számára egy átlátható, tervezhető és ellenőrizhető logisztikai rendszert biztosít gépjárműveik kezelésére és ellenőrzésére.

Psc Cégszervíz Kft.

Psc Cégszervíz Kft.

Engedje meg, hogy röviden bemutassam a PSC Cégcsoporton belül gépjármű flottakezeléssel foglalkozó PSC Cégszerviz Kft.-t. 1986-tól kisebb, majd 1994-től komolyabb gépjárműparkot üzemeltetünk. Ezen időszak elég volt ahhoz, hogy megtapasztaljuk mindazokat a gondokat, problémákat, melyek egy autó életével kapcsolatban felmerülhetnek.

Simple Invest Kft.

Simple Invest Kft.

Küldetésünk célja, hogy Ügyfeleink, Partnereink részére a mai magyar flottapiacon a legjobb ajánlatokat és szolgáltatásokat nyújtsuk mindennel kapcsolatban, ami akár egy autó vagy egy teljes gépkocsipark üzemeltetését, finanszírozását és problémamentes használatát jelenti.

Tuti menü