Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Gázüzem - üzemanyag csökkentés képes leírás - Üzemanyag csökkentés.tlap.hu
részletek »

Gázüzem - üzemanyag csökkentés - Üzemanyag csökkentés.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: uzemanyagcsokkentes.tlap.hu » Gázüzem - üzemanyag csökkentés
Keresés
Találatok száma - 7 db
Alternatív energia - üzemanyag csökkentés

Alternatív energia - üzemanyag csökkentés

- Jövőre indul élesben a zöld autógáz gyártása - Zöld szerverközpontot épít a Synergon hazánkban - 10 év alatt 27 milliárd forintnyi környezeti megtakarítás - Fukusimából továbbra sem lehet élelmiszert behozni az EU-ba

Autógáz

Autógáz

Az autógáz, más néven LPG, vagy LP Gáz folyékony halmazállapotú szénhidrogén gázok elegye, amelyet gépjárművek üzemanyagaként használnak. A cseppfolyós gáz nemzetközi jelölése az LPG (Liquefied Petroleum Gas). A közel azonos összetételű háztartási fűtési és főzési palackos gázt általában röviden PB-gáznak nevezik.

Gázautó szerelés - üzemanyag csökkentés

Gázautó szerelés - üzemanyag csökkentés

Cégünk már több mint 10 éve foglalkozik autószereléssel, autógáz beszereléssel és vizsgáztatással. Nagyon fontosnak tartjuk a környezetvédelmet, ezért célunk, hogy autóink egyre kevésbé szennyezzék Földünket. Ezt támasztja alá, hogy már szervizünkben is átalakíthatja autóját E85Bioetanollal működőre.

Gázzal is kikerülhető a magas benzinár

Gázzal is kikerülhető a magas benzinár

A mélygarázsokat ugyan el kell felejteni és a csomagtartó egy része is egy nagy palack áldozata lesz, viszont cserébe a benzinhez képest fél áron megúszható a tankolás és a levegőbe is kevesebb káros anyag kerül.

GYIK a gázüzemű autózásról

GYIK a gázüzemű autózásról

Összegyűjtöttünk és megválaszolunk olyan gyakori kéréseket, amelyek a gázüzemű autók működésével kapcsolatban merülnek fel. Hogyan alakítható gázüzeművé? Milyen autógáz típusokat lehet idehaza tankolni? Hol vannak autógáz kutak? Robbanásveszélyes-e az autógáz? Megéri-e benzines autónkat, gázüzeműre átalakítani? Mennyire gazdaságos, mikor térül meg a befektetés? Ilyen és hasonló kérdésekre elég egyértelmű a válasz: igen, megéri autógázzal tankolni, mert olcsóbb, környezetkímélőbb, biztonságosabb, mint a benzin, vagy a gázolaj.

Ha elfogy a kőolaj

Ha elfogy a kőolaj

Akárhogy is vesszük, előbb-utóbb nem lesz benzin. Gázolaj sem. Jönnek a hibridek, az oxigént lehelő dízelek, az atomból táplálkozó üzemanyagcellák. De melyik az életképes a sok izé-hajtás közül? Sokszor gondolok arra, hogy hiába próbálom felprogramozni nyitott elméjű, és az Alfa 75 négykarburátoros hangjára egyértelműen ráizguló kicsi fiaim elméjét a benzinmotor szeretetére, az ő életükben ezek az izgalmas autók már fenntarthatatlan és értelmetlen luxuscikkek lesznek

Zöldhírek

Zöldhírek

Amikor a Honda előrukkolt a Jazz hibrid változatával, sokunkban pozitív érzéseket váltott ki, hogy végre van egy másik gyártó is, amely nem fél több típusából is piacra dobni ezt az alternatívát. Mi kipróbáltuk a hétköznapokban is.

Tuti menü