Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Üzemanyag csökkentés linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között
részletek »

Üzemanyag csökkentés képes leírás

Képes leírás

Itt vagy: uzemanyagcsokkentes.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 88 db
A hibrid autó mentheti meg a környezetet és az iparágat

A hibrid autó mentheti meg a környezetet és az iparágat

Sikerre vitte a benzinfaló Egyesült Államok autósainak körében a hibrid autókat a világ második legnagyobb autókonszernje, most pedig be akarja bizonyítani: a benzin-befecskendezéses motor a múlté, a jövő a hibridé.

Alternatív energia

Alternatív energia

Naponta többször frissülő híreket olvashatnak az olvasók hazánkról és külföldön megjelenő legfrissebb anyagokról. Manapság egyre többet hallunk a megújuló energiák szerepéről. Valóban fontos, hogy a ma épített családi házak már tartalmazzanak megújuló technológiát.

Alternatív energia - üzemanyag csökkentés

Alternatív energia - üzemanyag csökkentés

- Jövőre indul élesben a zöld autógáz gyártása - Zöld szerverközpontot épít a Synergon hazánkban - 10 év alatt 27 milliárd forintnyi környezeti megtakarítás - Fukusimából továbbra sem lehet élelmiszert behozni az EU-ba

Aptera

Aptera

Do you know the gadget geek on your block? How about the die-hard car nut? Well, at Aptera we have both...and everything in between. We have gone to great lengths to find visionaries, innovators and disruptors. This team blends auto industry experience with the indomitable spirit of the tech sector. The upshot is a culture of doers -- people who chase the impossible as their next conquest. That sense invincibility and an unwavering sense of partnership is what makes Aptera the next great tech company.

Audi Q7

Audi Q7

An engineering first in Frankfurt where Audi is premiering its first hybrid vehicle powered by an FSI direct-injection petrol engine. The Audi Q7 hybrid concept study is equipped with a 4.2-litre FSI V8 drive unit developing 257 kW (350 bhp) and 440 Newton metres of torque. An electric motor that has also been integrated into the driveline adds up to an extra 200 Nm of torque. The study is making its debut at the 2005 International Motor Show in Frankfurt.

Autógáz

Autógáz

Az autógáz, más néven LPG, vagy LP Gáz folyékony halmazállapotú szénhidrogén gázok elegye, amelyet gépjárművek üzemanyagaként használnak. A cseppfolyós gáz nemzetközi jelölése az LPG (Liquefied Petroleum Gas). A közel azonos összetételű háztartási fűtési és főzési palackos gázt általában röviden PB-gáznak nevezik.

Autópark

Autópark

Vállalati szinten gépjárművet üzemeltetni minden esetben bonyolult adminisztrációt, többletköltséget, valamint az adott cég fő tevékenységi körétől távol eső problémák kezelését jelenti. Ez fokozottan igaz nagyobb darabszámú jármű üzemben tartása esetén. Ennek megoldásra jelent megoldást a világszerte már több évtizede bevált gyakorlat, hogy a vállalatok - nagyságtól függetlenül - járműparkjuk beszerzését, finanszírozását és üzemeltetését professzionális flottakezelőre bízzák (outsourcing).

Benzin árak mérséklése fogyasztáscsökkentő adalékanyaggal!

Benzin árak mérséklése fogyasztáscsökkentő adalékanyaggal!

Személyes tanácsadással is szeretnék segíteni, gépjárműve fogyasztásának csökkentésében. Nagy szakértelemmel, és sok éves tapasztalattal várom hívását! A Forever Freedom International (FFI) világszerte elérhető üzemanyag fogyasztás csökkentő terméke az MPG CAP. A termék forgalmazása alapvetően hálózati értékesítésre épül. Nem a klasszikus MLM, mivel ebben a hálózatban vállalatok, cégek is regisztrálhatnak, akik a regisztráció után önellátók lesznek. Emiatt sikeres világszerte az FFI, mivel nem feltétlen barátok ismerősök rábeszélése kell a sikerhez, hanem egyszerűen pár megtakarítani kívánó céget kell megkeresni, és felkínálni a fantasztikus lehetőséget a 10-15% költségmegtakarításra. A regisztrálandó személyeket vagy cégeket, két oldalon lehet elhelyezni a mátrixban (business center).

Bioetanol

Bioetanol

Fordulóponthoz érkeztünk, amikor cselekednünk kell, ha el akarjuk kerülni a közlekedés jövőbeni energiaigényéből származó válságot. A bioetanol egy hatékony első lépés ezen az úton. Hídként vezet át minket az elavult, nem-megújuló energiaforrásoktól az új, fenntartható technológiák felé. - Jan Ake Jonsson, ügyvezető igazgató Saab Automobile -

Hirdetés
Bioetanol átalakító - üzemanyag csökkentés

Bioetanol átalakító - üzemanyag csökkentés

E85 Adaptereink árait megtalálja oldalunkon itt. Szereléssel kapcsolatos árajánlat érdekében kérjük, adja meg autója adatait (típus, évjárat, hengerűrtartalom), illetve hogy melyik készülékünk érdekli. E85 / FlexiFuel átalakítás országosan! Magyarország egész területén vállaljuk benzines autójának átalakítását rövid határidővel, teljeskörű ügyintézéssel!

Bioetanol Wikipédia

Bioetanol Wikipédia

A bioetanol kifejezés alatt olyan, nagyrészt etil-alkoholból (etanolból) álló üzemanyagot értünk, melyet biológiailag megújuló energiaforrások (növények) felhasználásával nyernek abból a célból, hogy benzint helyettesítő, vagy annak adalékaként szolgáló motor-üzemanyagot kapjanak Otto-motorokhoz.

Bioetanollal olcsóbb

Bioetanollal olcsóbb

Szerda reggelenként a járművezetők jelentős része szörnyű migrénnel ébred az utóbbi években és ezt a fejfájást közvetett úton ugyan, de a nem autózó lakosság is megérzi, mert hétről-hétre kúsznak felfelé az üzemanyagárak, de hol a vége - tehető fel joggal a kérdés. Nos a KB Autoteam Kft. autószervize fájdalomcsillapításra azt javasolja, próbálják ki a bioetanol, más néven az E-85-ös üzemanyagot!

Bioüzemanyag - üzemanyag csökkentés

Bioüzemanyag - üzemanyag csökkentés

A motorsport is fellépett a jobb üzemanyag-hatékonyság érdekében, három versenycsapatot nyerve meg az alternatív technikák teszteléséhez. A Taurus csapat a tizedik helyen, a Nasamax a tizenhetediken zárta a maratoni versenyt. A Motorsport Fejlesztési Tanács a csapatoktól 140.000 angol fontért technikai adatokat vásárol a teljesítményről, valamint ezáltal segítik meggyőzni a piacot az alternatív üzemanyagok életképességéről.

Blue Sky Design

Blue Sky Design

Blue Sky Design LLC assists small manufacturers, investors and entrepreneurs in the design development of products in order to make them more functional, attractive and manufacturable. We are attracted to products that are environmentally responsible and useful to the livability of local community. They should be simple, affordable, and practical innovations or applications that are useful, entertaining or educational. Our specialty is light transportation vehicles for personal use.

Chiptuning

Chiptuning

Minden ami a Chiptuningal kapcsolatos. A Chiptuning egyfajta motor tuning, de sokkal több ennél. A Chiptuning egyszerre jár, teljesítménynövekedéssel de ennek ellenére fogyasztás csökkentéssel is. Itt minden olyan tuti linket megtalálsz, ami érdekelhet a Chiptuning témakörben, legyen szó forgalmazókról, teljesítmény adatokról vagy akár leírásokról vagy fórum témákról! Chiptuning - az optimális működésről és fogyasztáscsökkentésről, annak lehetőségeiről adunk átfogó tájékoztatást. A legfontosabb információk helye.

Csökken az E85 kutak száma?

Csökken az E85 kutak száma?

A greenpowere85.hu honlap szerint itthon 405 kúton tankolhatunk E85-öt. Ez a nagy szám már csupán a régmúlt dicsőség emléke, amire valóban büszkék lehettünk. Ma már sajnos egyre többször kapok olyan híreket, hogy a kutak felhagynak az E85 forgalmazással. Az egyik balatoni AVIA kút adalékolt benzinre cserélte az E85-öt, de most láttam, hogy Herceghalmon is törölték a kínálatból. Akik még forgalmazzák azok is komoly visszaesésről beszélnek.

Csökkenő fogyasztás?

Csökkenő fogyasztás?

Mai kőolaj alapú gazdaságunk ezer sebből vérzik. Ezt már mindenki látja, tudja, és ami a legfájdalmasabb, érzi. Van aki a környezeti ártalmak miatt szenved, van aki a benzinkúton lesz rosszul amikor a számlát kell kifizetni. Az biztos, hogy közvetve, vagy közvetlenül mindenkit érint. 1973 óta létezik egy vegyület, amiért Nobel díjat adtak. Ez a vegyület az üzemanyagba juttatva, rövid időn belül képes kialakítani az égéstérben egy katalizátor réteget, aminek az eredménye: minimum 7-14, de akár 27% üzemanyag megtakarítás lehet, és 75%-al képes csökkenteni a károsanyag kibocsátást.

Tuti menü