Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Olcsóbban tankolás képes leírás - Üzemanyag csökkentés.tlap.hu
részletek »

Olcsóbban tankolás - Üzemanyag csökkentés.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: uzemanyagcsokkentes.tlap.hu » Olcsóbban tankolás
Keresés
Találatok száma - 12 db
Benzin árak mérséklése fogyasztáscsökkentő adalékanyaggal!

Benzin árak mérséklése fogyasztáscsökkentő adalékanyaggal!

Személyes tanácsadással is szeretnék segíteni, gépjárműve fogyasztásának csökkentésében. Nagy szakértelemmel, és sok éves tapasztalattal várom hívását! A Forever Freedom International (FFI) világszerte elérhető üzemanyag fogyasztás csökkentő terméke az MPG CAP. A termék forgalmazása alapvetően hálózati értékesítésre épül. Nem a klasszikus MLM, mivel ebben a hálózatban vállalatok, cégek is regisztrálhatnak, akik a regisztráció után önellátók lesznek. Emiatt sikeres világszerte az FFI, mivel nem feltétlen barátok ismerősök rábeszélése kell a sikerhez, hanem egyszerűen pár megtakarítani kívánó céget kell megkeresni, és felkínálni a fantasztikus lehetőséget a 10-15% költségmegtakarításra. A regisztrálandó személyeket vagy cégeket, két oldalon lehet elhelyezni a mátrixban (business center).

Bioetanol

Bioetanol

Fordulóponthoz érkeztünk, amikor cselekednünk kell, ha el akarjuk kerülni a közlekedés jövőbeni energiaigényéből származó válságot. A bioetanol egy hatékony első lépés ezen az úton. Hídként vezet át minket az elavult, nem-megújuló energiaforrásoktól az új, fenntartható technológiák felé. - Jan Ake Jonsson, ügyvezető igazgató Saab Automobile -

Csökkenő fogyasztás?

Csökkenő fogyasztás?

Mai kőolaj alapú gazdaságunk ezer sebből vérzik. Ezt már mindenki látja, tudja, és ami a legfájdalmasabb, érzi. Van aki a környezeti ártalmak miatt szenved, van aki a benzinkúton lesz rosszul amikor a számlát kell kifizetni. Az biztos, hogy közvetve, vagy közvetlenül mindenkit érint. 1973 óta létezik egy vegyület, amiért Nobel díjat adtak. Ez a vegyület az üzemanyagba juttatva, rövid időn belül képes kialakítani az égéstérben egy katalizátor réteget, aminek az eredménye: minimum 7-14, de akár 27% üzemanyag megtakarítás lehet, és 75%-al képes csökkenteni a károsanyag kibocsátást.

Hol tankoljak?

Hol tankoljak?

Magyarország független, átfogó benzin-, gázolaj-, LPG- és E85 üzemanyagár-összehasonlító oldala. Az adatbázis nyilvános felhasználása a kiadó engedélyéhez kötött. Az oldalunkon található termék- és cégelnevezések tulajdonosaik védjegyoltalma alá eshetnek. A honlapon megjelenő hírek, adatok és fotók törvényi védelem alá tartoznak.

Ignis klub

Ignis klub

Az ENERGIA SZERVÍZ '98 BT. aki kezvezményt adó partnerünk, rendelkezésemre bocsátott egy PROFI MAGNET nevű készüléket kipróbálásra. A PROFI MAGNET beszerelése óta megtettem 3246 Km-t, mindet klímával és tankoltam 240 l benzint, aminek 90% METRO benzin, 10% KlubPetrol benzin volt. Így az átlagfogyasztásom 7,39 l/100 Km-re jött ki, ami 8,08%-os fogyasztáscsökkenést jelent.

Konténerkút

Konténerkút

Úgy gondolja, hogy csak fikció minden egyes évben több millió forintot megspórolni üzemanyagköltségein? Most bebizonyítjuk Önnek, hogy ez nagyon is lehetséges! Az Ön cégének mi a legnagyobb folyamatosan jelenlévő költsége? Ha vállalkozásának üzemanyagköltségei szorosan ott vannak a kiadási oldal képzeletbeli dobogóján, akkor ez a weboldal Önnek szól. Néhány kattintással ugyanis most Ön is megismerheti azokat a megoldásokat, amelyek segítségével üzemanyagköltségei drasztikus csökkenésnek indulnak. Milyen megoldásokkal szoríthatja vissza üzemanyagköltségeit? A legtöbb gépparkkal rendelkező kis- és középvállalkozás tankolásait különböző benzinkutakon intézi. Ennél azonban van egy sokkal gyorsabb és olcsóbb megoldás. Egy valóban gyorsan megtérülő befektetéssel az Ön vállalkozása telepíthet magának saját töltőállomást, amelybe aztán a kiskereskedelmi árnál 15-20 forinttal olcsóbban tölthet jó minőségű üzemanyagot.

Magnumtuning

Magnumtuning

Az egység a lambda szondához építve 12-15 %-os fogyasztáscsökkentést garantál anélkül, hogy a teljesítmény csökkenne. Hogyan lehetséges ez? Az egység minimalizálja a benzin-levegő arányt azokban a helyzetekben, ahol a lambda szonda üresjárást, folyamatos, alacsony-közepes sebességű menetet észlel, kismértékű lassítással/gyorsítással. Ha a vezetési modor változik és azonnali gyorsításra van szükség, a programozott Ecomaster azonnal a gyári értéket szállítja a motorvezérlő részére, így késedelem nélkül aktívvá válik a motor.

Olcsóbb üzemanyagot

Olcsóbb üzemanyagot

A kezdeményezés azért alakult, hogy befolyást gyakoroljunk az egyre emelkedő üzemanyag árakra. Megállítani nem tudjuk de nagy kedvezményt elérni igen. Hogy tankolhatsz üzemanyagot olcsóbban? A kezdeményezés megversenyezteti az üzemanyagkutak választékát és a legolcsóbbat nyújtja át a regisztráltaknak.

Prowerdose-üzemanyagadalék

Prowerdose-üzemanyagadalék

A Prowerdose egy 2010-ben bejegyzett magyar találmány. Egy olyan üzemanyag-adalék, amely a motorban történő égési folyamatot tökéletesíti, és ezáltal a károsanyag-kibocsátást 30-60%-kal, az üzemanyag-fogyasztást akár a negyedével is csökkentheti. Miért érdemes használni a Prowerdose-t? - Javuló üzemanyag-fogyasztás (10 - 25%) - Megnövelt motorteljesítmény (5 - 10%) - Csökkenő káros anyag kibocsátás (akár 60 %) - Tisztább motorolaj (a megadott olajcsere időszakon túl is) Próbálja ki, és győződjön meg Ön is arról, hogy a prowerdose mit nyújt járművének - és nem kevésbé a pénztárcájának!

Hirdetés
Üzemanyag csökkentés

Üzemanyag csökkentés

A PROFI MAGNET termékeket már régen forgalmazzuk használjuk. Sok vásárlónk megelégedetten tért vissza újabbat vásárolni. Saját autónk is már a megtett nyolcvanezer kilométer alatt teljesen meggyőzött bennünket is.

Üzemanyag csökkentés traktoroknál

Üzemanyag csökkentés traktoroknál

Környezetszennyezés mérséklése: környezetkárosító anyagok keletkezésének megelőzése, a motorzaj, környezetbe kijutó káros, mérgező anyagok (CO, CH, CO2, füst, korom) csökkentése, ill. a már meglévő szennyeződések közömbösítése (koksz, vízkő).

Üzemanyag kalkulátor

Üzemanyag kalkulátor

Randy-t és feleségét Wendy-t a vágy - hogy változtassanak a dolgokon - hozta össze 21 évvel ezelőtt, mint barátokat és mint üzleti partnereket. Ma egy világméretű cégnek a tulajdonosai és irányítói egyben, melynek székhelye Florida államban, Altamonte Spring-ben található, amely több mint 150.000 értékesítőnek ad jelenleg jövedelmet a világon, és amely közreműködik az ózonrétegre hatalmas veszélyt jelentő nitrogén-oxid kibocsátások csökkentésében.

Tuti menü