Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Üzemanyag csökkentés Bioetanollal képes leírás - Üzemanyag csökkentés.tlap.hu
részletek »

Üzemanyag csökkentés Bioetanollal - Üzemanyag csökkentés.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: uzemanyagcsokkentes.tlap.hu » Üzemanyag csökkentés Bioetanollal
Keresés
Találatok száma - 6 db
Bioetanol átalakító - üzemanyag csökkentés

Bioetanol átalakító - üzemanyag csökkentés

E85 Adaptereink árait megtalálja oldalunkon itt. Szereléssel kapcsolatos árajánlat érdekében kérjük, adja meg autója adatait (típus, évjárat, hengerűrtartalom), illetve hogy melyik készülékünk érdekli. E85 / FlexiFuel átalakítás országosan! Magyarország egész területén vállaljuk benzines autójának átalakítását rövid határidővel, teljeskörű ügyintézéssel!

Bioetanol Wikipédia

Bioetanol Wikipédia

A bioetanol kifejezés alatt olyan, nagyrészt etil-alkoholból (etanolból) álló üzemanyagot értünk, melyet biológiailag megújuló energiaforrások (növények) felhasználásával nyernek abból a célból, hogy benzint helyettesítő, vagy annak adalékaként szolgáló motor-üzemanyagot kapjanak Otto-motorokhoz.

Csökken az E85 kutak száma?

Csökken az E85 kutak száma?

A greenpowere85.hu honlap szerint itthon 405 kúton tankolhatunk E85-öt. Ez a nagy szám már csupán a régmúlt dicsőség emléke, amire valóban büszkék lehettünk. Ma már sajnos egyre többször kapok olyan híreket, hogy a kutak felhagynak az E85 forgalmazással. Az egyik balatoni AVIA kút adalékolt benzinre cserélte az E85-öt, de most láttam, hogy Herceghalmon is törölték a kínálatból. Akik még forgalmazzák azok is komoly visszaesésről beszélnek.

Ilyen egyszerű - üzemanyag csökkentés

Ilyen egyszerű - üzemanyag csökkentés

Az átalakító kit beszerelése és beállítása után nincs más teendő, csak élvezni a motorba költözött új erőt, és büszkén vállalni a környezettudatosságot. Az átalakítás után gond nélkül lehet élvezni a tiszta E85 előnyeit, a hátrányai nélkül.

Magyar Bioetanol Szövetség

Magyar Bioetanol Szövetség

Honlapunkon keresztül részletes tájékoztatást és gyakorlatban használható ismereteket szeretnénk adni mindenki számára, aki a bioüzemanyagok iránt érdeklődik. Emellett rendszeresen teszünk közzé felhívásokat a bioüzemanyagok tárgykörében rendezett szakmai fórumokról is.

Veszélyben a bioetanol adókedvezménye

Veszélyben a bioetanol adókedvezménye

Jövőre megszűnik a hazai bioetanol jövedékiadó-kedvezménye, ha Magyarország nem kéri a jelenlegi, kedvezményes időszak meghosszabbítását. Ez literenként 70 forintos drágulást jelenthet, ráadásul kikerül a kormány ellenőrzése alól az a lehetőség, hogy a termék adótartalmát az ország céljai, és ne az uniós elvárások szerint alakítsa - írja a Világgazdaság.

Tuti menü